Skip to main content

Konferens i Dubai

Skicka bokningsförfrågan

Vänligen skicka en bokningsförfrågan genom vårt formulär.

Formulär
Konferens i Dubai

Oöverträffade faciliteter, häpnadsväckande sevärdheter, spännande aktiviteter och sol året runt längs vackra stränder gör Dubai till en av världens mest populära konferensdestinationer.  


Östresor arrangerar alla möjliga konferensupplägg beroende på önskemål, och kombinationsmöjligheterna är nästintill oändliga. Konferera i stil på fantastiska hotell och njut av shopping, unika skyskrapor, golf, ökensafari,   snowboardåkning på sanddyner eller varför inte inomhusskidåkning.  


Dubai, som för många känns som en annan värld, ligger endast sex timmar med direktflyg från Stockholm.  
Kontakta oss så tar vi fram ett upplägg som passar er.  


Resa till Dubai  
Oavsett om ni är många eller få, om ni reser från samma eller olika orter och om ni vill resa i ekonomiklass eller med chartrat plan hittar vi den bästa lösningen för er. På plats i Dubai ordnar vi transfer enligt era önskemål.  


Boende  
I Dubai håller hotellen överlag mycket hög standard. Man kan bo lyxigt eller mycket lyxigt vid stranden, men faktum är att det faktiskt också finns en hel del prisvärda alternativ.  


Aktiviteter  
I Dubai finns något för alla. Vi sätter ihop ett paket beroende på era önskemål, oavsett om ni vill åka på sightseeing, ägna er åt teambuilding aktiviteter, spela golf, vattensporter, eller njuta av förstklassiga restauranger och det spännande nattlivet. I Dubai är det fantasin som sätter gränserna.  


Shopping
Dubai kan skryta med en shopping i världsklass och dessutom ofta till riktigt bra priser. Bara att besöka de spektakulära shoppinggalleriorna är en upplevelse i sig. Men här finns även klassiska marknader med guld,   kryddor, tyger och annat.    


Upplev öknen
Ett besök i öknen är att rekommendera. Här kan man antingen nöja sig med att se detta vackra landskap, eller ägna sig åt någon av de många aktiviteter som erbjuds. Man kan exempelvis ägna sig åt jeepsafari, titta på   falkjakt, rida kamel eller åka skidor/snowboard i sanddynerna. Dagen kan avslutas med en traditionell middag ackompanjerad av musik och magdans.  

   
Mat och dryck
Att resa till Dubai innebär möjlighet att äta på några av de finaste restaurangerna i världen och valfriheten är enorm. Östresor kan hjälpa er med rekommendationer och se till att ert sällskap har bokade bord!

Sök resa