Skip to main content

Spa-resor till Jurmala

Skicka bokningsförfrågan

Vänligen skicka en bokningsförfrågan genom vårt formulär.

Formulär
SPA-resa till Jurmala i Lettland

Jurmala är den mest kända semesterorten på den baltiska kusten, som ligger 25 km från Lettlands huvudstad Riga och 15 km från Rigas internationella flygplats. Jurmala stoltserar med sina unika naturresurser – läkande mineralvatten, välgörande lera, tallskogar, friskt maritimt klimat och gyllene sandstränder, som uppfyller de europeiska standarderna och årligen erhåller EU:s miljöutmärkelse ”Blå Flagg”.

Amber Sea Hotel & SPA 4* ingår i samtliga Spa-paket
Koppla av på eleganta Amber Sea Hotel & SPA, som erbjuder sina gäster en trivsam atmosfär och total avkoppling. Hotellet ligger ett stenkast från havet och 15 minuters promenad från Jurmalas huvudgata. 

Här är du långt ifrån din vardag! Amber Sea Hotel & SPA är perfekt för en romantisk vistelse, en soloresa eller en avstickare med vännerna. Hotellet erbjuder även konferensmöjligheter och arrangemang för grupper.

Sök resa

Att ta sig till Jurmala

Att ta sig till Jurmala

Med båt 
TallinkSilja och Viking Line har dagliga avgångar från Stockholm. Enkelväg med båt tar en natt och båten anländer till Rigas hamn strax utanför Gamla stan, som gör det enkelt att ordna en taxi för vidareresa till Jurmala. Priser varierar beroende på hyttval och reseperiod, kontakta oss för prisuppgift.


Med flyg
Air Baltic har dagliga avgångar från Stockholm/Arlanda och Köpenhamn. Tur och retur resa kostar fr. 1 100 kr/person.


Transfer från Riga till Jurmala
Taxi
Enkelresa med taxi från Rigas flygplats/hamn till Jurmala kostar ca 25-30 EURO.


Förbokad transfer
Förbokad transfer från flygplatsen/hamnen i Riga till Jurmala kostar
ca 450 kr/enkelväg.